Sunday 6 April 2014

Surfing Fingal Head

Després d’una setmana dura de pràctiques, uni i treballar moltes hores, el dijous vam decidir anar a Fingal per sortir una mica de la multitud de les platges de la Gold Coast i gaudir així d’un matí de surf sense gent al voltant :) i ho vam aconseguir bastant a la perfecció. Portàvem tota la setmana fent surf per aquí, però sempre hi ha gent i necessitàvem poder agafar les onades que volguéssim sense haver de competir amb les persones del voltant jaja.















A Fingal no hi havia ningú a part de nosaltres i, no va ser fins al cap de dues hores que van aparèixer un parell de locals amb longobards... La tranquil·litat que es respirava era increïble. Esperàvem onades mentre admiràvem la immensitat del mar i de l’illa que vèiem just al nostre davant. Només nosaltres, les taules de surf i la natura que ens envoltava. La veritat és que no es pot demanar res més...

És una zona força freqüentada per dofins, però només un es va deixar veure fent un sal una mica més lluny d’on érem nosaltres. La gent no va gaire a aquesta zona perquè com que està molt a prop d’un canal, a vegades hi ha taurons; però el cas és que no en vam pas veure cap i va ser un matí genial!



















Nathalia you are so nice! Sometimes you just need to find the right person to realise that things happen for a reason. Thanks for everything and we will go back here soon. If you happen to see a dolphin jumping again, instead of shouting to me when a wave is coming, let’s make up a sign to know whether if you are talking about animals or about waves haha. So fun! Love you pretty girl :)

No comments:

Post a Comment