Monday 16 June 2014

Angourie and Yamba

El dilluns dia 2 vam agafar el cotxe amb en Tim, l’Andy i en Fabrizio, i ens vam dirigir direcció Yamba. En Yumano treballa a un alberg de Yamba i ens va dir que l’anéssim a veure que ens faria un bon preu per dormir. A més, a Yamba normalment hi ha bones onades per fer surf i tenint en compte que la previsió a Gold Coast era horrible en quant a onades, vam decidir anar cap al sud.

El primer dia vam anar a fer surf a Angourie, que és un lloc que està a 10 minuts de Yamba. La platja és espectacular, no hi havia ningú a part de nosaltres fent surf i les onades van ser perfectes durant la primera hora que vam estar a l’aigua. Llavors es va espatllar una mica el dia, però encara vam poder estar a l’aigua un parell d’hores més :)











A la tarda després de dinar, ens vam dirigir cap a Pippi Beach per tornar a provar de fer surf abans de que es pongués el sol. La veritat és que feia força fred i posar-se el neoprè quan està xop sempre costa una mica, però vam anar a l’aigua de totes maneres jaja.










No ens hi vam poder estar massa estona perquè el sol es ponia i les onades tampoc és que estiguessin massa bé, però sempre és divertit entrar a l'aigua ni que sigui per remar una mica a contracorrent...

La previsió d’onades per el dia següent no era massa bona i vam decidir que aniríem a provar de fer surf d’hora al matí i llavors el pla era anar a unes piscines naturals al costat del mar a fer alguns salts. En Fabrizio, l’Andy i jo ens en vam anar a Back Beach mentre que en Tim i en Yumano van anar a la platja del costat. Al final les onades van estar prou bé i vam poder gaudir d’un bon matí de surf. Quan vam sortir de l’aigua vam estar jugant una estona amb troncs que hi havia a la platja i vam construir una cabana gegant.

Després d’un matí de platja, ens vam dirigir cap a les Blue Pools, les piscines naturals que estan situades a Angourie. Un parell de salts per acabar d’arrodonir el dia :) i cap a dinar!









































A la tarda, en Tim, en Yumano i en Fabrizio se’n van anar a jugar a futbol i jo i l’Andy ens en vam anar a caminar perquè no teníem sabates per jugar. Vam caminar per les platges de Yamba fins a la punta d’un moll de pedres que oferia vistes d’Iluka i de la platja principal de Yamba. La part dolenta de la caminada va ser que vaig perdre el bikini que duia enganxat a la motxilla perquè estava moll... Em devia caure pel camí i a algú li va agradar i se’l va quedar jaja així que res, ara a intentar trobar un nou bikini :P ja serà la segona vegada que perdo coses per dur-les enganxades a la maleta, potser seria hora que aprengués que, o bé les lligo millor o bé no hi lligo res més jaja










Un petó!

No comments:

Post a Comment